Wat doen wij?

Dakgoten
Wij plaatsen koper, zink en PVC-goten in verschillende uitvoeringen naar keuze. Dakgoten kunnen volledig betimmerd en bekleed worden. Afvoerbuizen worden geplaatst in PVC, koper of zink, vierkante en ronde doorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
Dakisolatie
Het spreekt voor zicht dat je een zo goed mogelijk geïsoleerd dak wil, want dat betekend een fiske besparing op de energiefactuur. Het warmteverlies via het dak is in de meeste gevallen het grootste energieverlies van de woning (zo’n 30 %). Er zijn nog tal van andere nadelen van een niet- of onvoldoend geïsoleerd dak, denk maar aan condensatie, vocht en schimmelvorming op het plafond. De prijs om je dak te isoleren is immers in enkele jaren terugverdiend.
Dakrenovatie
Bij Algemene Dakwerken Leirs Bram bvba kan je terecht voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte voor uw dakrenovatie. Renoveren is een vak apart. Bijna altijd gaat het om oudere huizen of appartementen die dringend aan een opfrissing toe zijn. Graag bekijken we samen met u de ideëen, de technische mogelijkheden en de planning.
Gevelbekleding
Wij doen ook aan gevelbekleding. Wij helpen u te zoeken naar de stijl die bij uw huis past.
Hellende daken
Algemene Dakwerken Leirs Bram bvba plaatst nieuwe en vervangt hellende daken, gebruik maken van de beste materialen. Wij plaatsen zowel pannen als leien.
Platte daken
Bij een plat dak is de keuze van de bedekking afhankelijk van het nut van het gebouw zeer belangrijk. Vaak worden platte daken gezien als probleemdaken. Wordt u plat dak gelegd door Algemene Dakwerken Leirs Bram bvba, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Met onze ervaring geven wij u het juiste advies bij de keuze van materialen en garanderen wij een droog dak! Voor platte daken werken wij met roofing of resitrix EPDM.